ORDU / ALTINORDU - Altınfındık İlkokulu

Anneler günü kapsamında yapılan okul etkinliklerimizden fotoğraflar...

Nis

Atamızın dünyadaki tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrenci, veli ve tüm öğretmenlerimizce coşkuyla kutlandı. Etkinliklerde görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz minik erkekler yüzme takımı okul sporları kapsamında yapılan yüzme yarışmasında il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimiz Alperen DEDE, Bahri Yusuf AKÇAY, Deniz Ali GÜVENÇ, Mehmet Ege GÜVENÇ ve Mehmet Asrın DÖNER'i tebrik ederiz.

Nis

Okul Sporları Bisiklet Minikler kategorisinde  Altınfındık İlkokulu Okul Takımı İl Birincisi oldu. Sporcularımız Bahri Yusuf AKÇAY, Enes ÇAKMAK, Aras ÇAKMAK ve Anıl DEMİREL'i tebrik ederiz.

Mrt

Tehlike anında yapılması gerekenleri doğru bir şekilde kavratmak ve olası bir depreme hazırlıklı olmak amacıyla yapılan tahliye  tatbikatı herhangi bir olumsuzluk olmadan, başarılı bir şekilde okulumuzda gerçekleştirildi.