ORDU / ALTINORDU - Altınfındık İlkokulu

Nis

Atamızın dünyadaki tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrenci, veli ve tüm öğretmenlerimizce coşkuyla kutlandı. Etkinliklerde görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz minik erkekler yüzme takımı okul sporları kapsamında yapılan yüzme yarışmasında il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimiz Alperen DEDE, Bahri Yusuf AKÇAY, Deniz Ali GÜVENÇ, Mehmet Ege GÜVENÇ ve Mehmet Asrın DÖNER'i tebrik ederiz.

Nis

Okul Sporları Bisiklet Minikler kategorisinde  Altınfındık İlkokulu Okul Takımı İl Birincisi oldu. Sporcularımız Bahri Yusuf AKÇAY, Enes ÇAKMAK, Aras ÇAKMAK ve Anıl DEMİREL'i tebrik ederiz.

Mrt

Kaymakamımız Sayın Erkan KARAHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Onur BEKYÜREK ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile görüşüp incelemelerde bulundu...

Mrt

Toplum Hizmeti Çalışması " Her Çocuk Bir Fidandır" projesiyle  Arıcılık ve Araştırma Kampüsünde yapılan törende 2. Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Özgül ATABAY GÜZELTEPE ve Okul Müdürümüz Cengiz GÜNGÖR eşliğinde fidan dikimi etkinliğine katılarak Orman Haftası kutlamalarında yer almışlardır.

Mrt

Çocuklarımızın Eğitim-Öğretim faaliyetlerinden daha iyi şartlarda faydalanması için yaptığımız çalışma sonucu okul bahçemiz asfaltlandı. Okul bahçemizin asfaltlanması sürecinde yardımcı olan Ordu Büyükşehir ve Altınordu Belediyesine şükranlarımızı sunuyoruz. Yine bu süreçte birlikte hareket ettiğimiz okul aile birliği yönetim kurulu başkan ve üyelerine, mahalle muhtarımıza, bizleri destekleyen öğretmenlerimize, zor zamanda yanımızda olan velilerimize, daha güzel günler için geçici olarak oyun alanlarının sınırladığımız öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul İdaresi

Mrt

Okul Sporları Tenis Minikler kategorisinde  Altınfındık İlkokulu Okul Takımı İl Birincisi oldu. Sporcularımız Yusuf CANBUDAK ve Mustafa Yiğit BALCI'yı tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlama programı okul bahçemizde yapıldı.  Anlamını hissederek takip ettiğimiz program için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Tehlike anında yapılması gerekenleri doğru bir şekilde kavratmak ve olası bir depreme hazırlıklı olmak amacıyla yapılan tahliye  tatbikatı herhangi bir olumsuzluk olmadan, başarılı bir şekilde okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi  kapsamında Kültürel Öğeler İçeren İçeriklerin Hazırlanması ve Deyim ve Atasözleri Okumaları etkinlikleri gerçekleştirildi.

Şbt

3/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serkan ERDOĞAN rehberliğinde el becerilerinin geliştirilmesi , el emeği göz nuru üretmenin ve üretken olmanın önemini daha iyi anlamaları için mini halı dokuma etkinliği yaparak okul müdürümüz Sayın Cengiz GÜNGÖR'e hediye sundular.