ORDU / ALTINORDU - Altınfındık İlkokulu

Altınfındık İlkokulu

Bahçelievler Mah. Fatma Alkan Sok. No 4 Altınordu / ORDU
Vizyon
Öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yaratıcı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirerek her alanda adından söz ettiren model bir okul olmak.
Misyon
Biz Altınfındık İlkokulu çalışanları olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin; geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, milli, manevi ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda bir üst kuruma ve hayata hazırlanan ülkesini ve milletini seven örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğrencilerimizin başarılarını başarılarımız linkinden takip edebilirsiniz
Kütüphane Kitap Sayısı :12000
08:40 14:30